Otkazan pozivni turnir 2.grupe za juniore i juniorke

Nakon jučerašnje odluke Stožera civilne zaštite i HZJZ-a kojima se zabranjuju veća okupljanja od 25 osoba, sustav pojedinačnih turnira koji se treba igrati do kraja kalendarske godine je postao neodrživ u odnosu na tu odluku. Procjena je da će na svakom turniru do kraja kalendarske godine prisustvovati najmanje 30 osoba (16 igrača + minimalno 5 sudaca + voditelj turnira + organizator + u prosjeku desetak trenera).

NK HSTS-a je jučer, na elektronskoj sjednici, odlučila da se IO HSTS-a predloži privremeni prekid pojedinačnih natjecanja u nadležnosti HSTS-a. Obzirom na kratki rok (najnovija odluka Stožera je donesena u petak, a odluka stupa na snagu u nedjelju 22.11.2020.) prijedlog još uvijek nije izglasan od strane IO HSTS-a. Slijedom toga NK HSTS-a otkazuje sutrašnji Pozivni turnir 2.grupe za juniore i juniorke koje se trebaju odigrati u Zagrebu u organizaciji HASTK Mladosti iz Zagreba kako ne bi HSTS-a doveli u situaciju da krši epidemiološke mjere.

Konačna odluka da li će se natjecanja privremeno prekinuti biti će donesena u najkraćem mogućem roku od strane IO HSTS-a.

Predsjednik NK HSTS-a

Alen Ivančin