Stolnoteniski turnir na Kosovu za pomoć Hrvatskoj

Stolnoteniski klub Priping iz Prištine je 16. siječnja, u suradnji s Rotary klubom Priština Newborn (RCPNB), organizirao dobrotvorni turnir u svrhu prikupljanja sredstava za Hrvatsku, koju je pogodio katastrofalan potres.

Turnir je održan u Palači omladine i sporta u Prištini, a naknada za sudjelovanje na turniru iznosila je pet eura. Međutim, bilo je mnogo onih koji su pridonijeli više od spomenute naknade, budući da će cjelokupni prikupljeni iznos biti doniran ljudima koji su stradali u potresu.
Predsjednik Priping kluba, Kastriot Orana zahvalio se svima na sudjelovanju i dobroj volji.
- Kroz ovaj stolnoteniski događaj želimo pomoći Hrvatskoj, a istodobno se suosjećamo sa svima koji pate nakon potresa - rekao je Orana.
- Rotary Club Prishtina Newborn (RCPNB) uvijek će biti više nego spreman podržati takve događaje - istaknula je predsjednica Rotary Cluba Arijeta Pajaziti, bez čije pomoći se ovaj događaj ne bi mogao održati..
Prije službenog početka turnira uživo se iz Zagreba javio i Marijan Bulat, savjetnik predsjednika Rotary Internationala te pritom izrazio iskrenu radost zbog takvog događaja.
- Ova je organizacija izuzetno važna jer ne samo da kroz ovo teško vrijeme financijski pomažete državi Hrvatskoj, već im pružate i svoju moralnu potporu. To je uistinu akcija velike vrijednosti i samo ovaj čin je jako velika stvar - rekao je Bulat. Stolnoteniski klub Priping i Rotary Club Priština Newborn (RCPNB) se nadaju da će njihov doprinos biti donekle učinkovit u pomaganju ljudima u Hrvatskoj koje je pogodio potres.

https://www.ettu.org/en/n/news/2021/january/tt-club-priping-fundraising-for-croatia-/